Blog

PROMO HIDITEC GAMING X1/Z1 intel i3/i5

PROMO HIDITEC GAMING X1/Z1 intel i3/i5

Si compres un dels models gaming de Hiditec (X1 o Z1) et regalem un teclat GK200 gaming més un ratolí GX20 4000dpi.

VEURE EQUIPS A OFERTES

Teclat Hiditec GK200 gaming

teclatgk200

El GK200 ens permet oferir una resistència superior a 50 milions de cicles com si d’un teclat mecànic es tractés.
Totes les tecles estan fabricades en Polioximetilè (POM) és un termoplàstic cristal·lí d’alta rigidesa, usat en peces de precisió que requereixen alta rigidesa, baixa fricció i una excel·lent estabilitat dimensional.

Les tecles del GK200 tenen un temps de resposta de 0.001 segon perquè no hi hagi retard entre la pulsació i l’enviament de la informació a l’equip.
Tot i així per als Gamer més avançats en situacions de màxima intensitat, disposa de vuit tecles anti-ghost.

Podrà utilitzar el teclat amb molta facilitat en llocs foscos o de poca llum, gràcies a la il·luminació que incorpora la qual podrà canviar-la en tres colors diferents (Vermell, Blau i Purpura).
A més podrà seleccionar la intensitat de la il·luminació perquè pugui ajustar-la en cada moment i li faci més agradable la seva experiència amb el dispositiu.

Aquesta il·luminació també es pot desactivar, i gràcies al gravat làser de les seves tecles no tindrà dificultat per poder-lo utilitzar.

Està fabricat amb una làmina just sota les tecles per aconseguir que el dispositiu no es faci malbé a conseqüència del vessament d’algun líquid sobre ell o bé per l’acumulació de brutícia a la part baixa del teclat.

Aquesta làmina permet augmentar la durabilitat del dispositiu en gran mesura, i permet l’extracció de totes les tecles per poder substituir les membranes, netejar-lo de algun vessament de líquid o retirar pols que hagi acumulat.

 

Ratolí Hiditec GX20 gaming

gx20

En quan al ratolí compta amb un disseny ergonòmic que s’adapta perfectament a la teva forma de jugar.
Els coixinets de la seva base són de baixa fricció oferint una gran durabilitat (250 quilòmetres) a més de precisió en els moviments del ratolí.

Incorpora en els seus botons la tecnologia OMRON per oferir una durabilitat superior a 10 Milions de pulsacions. A més de la durabilitat que ofereix aquesta tecnologia també veurà augmentada la velocitat de resposta de les pulsacions.
La posició de les seves botons laterals permeten un ús més ràpid i còmode en sessions de màxima exigència. Tant esquerrans com dretans van a tenir el màxim control amb el disseny ambidextre totalment programable a través del software que ofereix el GX20.