Blog

PROMO HIDITEC Q9/M10 Intel i3/i5/i7

PROMO HIDITEC Q9/M10 Intel i3/i5/i7

Si compres un dels models de Hiditec (Q9 o M10) amb la configuració que tu desitgis, et regalem un KIT de teclat més ratolí wileress MK300

VEURE EQUIPS A OFERTES

KIT Teclat + Ratolí KM300  de Hiditec.

km300

Disposa tant el teclat com el ratolí d’un sistema de suspensió automàtica que als 2 segon de deixar d’utilitzar-lo entren en mode de suspensió.
Amb aquest sistema el dispositiu és molt més eficient i permet augmentar de manera considerable la durada dels seus piles.
El disseny slim que incorporen les seves tecles i la seva forma lleugerament ovalada permet més comoditat durant el seu ús i evita en gran mesura la pulsació de dues tecles a la vegada.
També compta amb funcions multimèdia per a control de volum i pausa.

El teclat incorpora unes membranes fabricades per aguantar sense pèrdua de temps de resposta deu milions de cicles de pulsacions.
Aquesta qualitat de fabricació permet al dispositiu donar-li major durabilitat i oferir millor experiència durant el seu ús.
També compta amb un sistema de drenatge i de protecció per a les membranes de les seves tecles, evitant que qualsevol vessament de líquid sobre el qual pugui malmetre.