Blog

XBOX One X a E3 2018

XBOX One X a E3 2018

EL Esdeveniment de Microsoft Xbox prendre lloc aquest any al Microsoft Theatre a la ciutat de Los Angeles, Califòrnia, en el marc de l’inici de la conferència de videojocs més important de l’any, E3 2018.

La conferència de Xbox és una de les més esperades aquest any i Microsoft no va decebre. L’any passat van presentar la seva nova consola Xbox One X així que aquest any era d’esperar que la marca s’enfocara més en els videojocs. Tot va començar directament amb tràilers de videojocs nous i aquí et vam mostrar què va ser el nou. Phil Spencer va iniciar la conferència aclarint que el 2018 es llançaran 50 jocs, 18 d’ells exclusius per a la Xbox i 15 totalment nous.

 

No tots els anuncis es van centrar en presentar nous videojocs, sinó també a presentar els estudis que s’uneixen a Microsoft Studios que arribin a la Xbox. Amb aquests nous 5 estudis, Ja són 11 els estudis que fan part d’aquesta iniciativa.

The Initiative
Undead Labs construirà una franquícia de zombies.
PlayGround Games arriba a Microsoft Studios
N
inja Theory

   Compulsion Games.

Microsoft li va donar rellevància a un joc d’aquest estudi anomenat The Happy Few, on vam poder veure un món on humans i titelles interactuen en un món que és alhora divertit però macabre. S’estrena a l’octubre d’aquest any

Dispositius mòbils

Microsoft va anunciar també que està desenvolupant una plataforma perquè puguis jugar ts videojocs des de qualsevol dispositiu mòbil.