Blog

Xiaomi M365

Xiaomi M365

Ja el tenim en stock aqui

Gira, plega, clic.
Es plega en tres fàcils passos. Simplement, gira la palanca per plegar i el timbre del monopatí és atrapat pel forrellat a la roda del darrere. El resultat és un disseny compacte i segur, perfecte per guardar meu Electric Scooter a casa, a l’oficina o al maleter del cotxe.

Marc d’alumini aeroespacial.
Pesa només 12,5Kg. Robusta estructura d’alumini aeroespacial, amb baixa densitat i gran força estructural. Es caracteritza també per una excel·lent conductivitat termal i resistència a la corrosió per afegir durada. Amb només 12,5Kg, El meu Electric Scooter té la mida i el pes perfectes per transportar i maniobrar en escales i terra.

Manillar antilliscant.
Acceleració controlada. Bateria d’un cop d’ull. Proporciona un gran adherència i control del monopatí, fins i tot en llargues passejades. Dóna-li a l’acceleració una empenta costa avall i ajusta la quantitat de pressió fins aconseguir una velocitat còmoda. Quatre llums de notificació LED en el panell que indiquen la bateria restant.

Botons d’encesa / apagat.
Un sol toc per encendre. Toc llarg per apagar. Quan meva Electric Scooter està encès, un toc llarg s’encendrà / apagarà els llums. Amb un doble toc, es canviarà entre modes normal i estalvi d’energia.

Fars ultra-brillants.
Els fars són essencials per a la conducció nocturna, però no tots els monopatins en tenen. El meu Electric Scooter es caracteritza per fars ultra brillants de 1.1W amb fins a 6 metres de distància per afegir seguretat.

Llums vermelles de frenada.
Els llums vermelles s’il·luminen en frenar com a advertència a vianants i vehicles a la carretera.

Sistema de doble frenat frontal i del darrere.
Amb un disc de fre i sistema de frenada eABS antibloqueig regeneratiu per aconseguir una distància de frenada eficient de només quatre metres.

Pneumàtics amortidors per a una conducció més agradable.
Els grans pneumàtics de 8,5 polzades frontal i del darrere tenen bon amortiment i trepitjada anti-lliscant. Juntament amb el motor sense escombretes DC de 250W per a una potència de sortida estable, El meu Electric Scooter està equipat per a una conducció molt més agradable.

Bateria de llarg abast de 30km amb administració intel·ligent d’energia.
Algunes bateries de liti d’alta capacitat de 18650mAh proporcionades per LG proporcionen fins 30km de viatge en una sola càrrega. La gestió intel·ligent de la bateria de l’aplicació mostra l’estat de la bateria i et notifica immediatament en cas d’haver problemes.

Recupera i regenera l’energia.
Per augmentar la vida de la bateria, El meu Electric Scooter converteix i emmagatzema l’energia cinètica durant l’acceleració en energia elèctrica. També està proveït de frens regeneratius per a energia addicional. Això millora el fre d’emergència i la vida de la bateria al mateix temps.

Estadístiques de viatges a l’app.
Converteix el teu smartphone en el teu quadre de comandaments. Aparella amb Bluetooth teu El meu Electric Scooter i fa servir l’aplicació parra veure la velocitat, l’energia restant i altres dades a temps real. Les actualitzacions de firmware asseguren que sempre tens la millor experiència possible.