Qui som

Bitsis neix l’any 1998, quan tot just es començava a poder navegar per internet mitjançant mòdems. Llavors donàvem servei de connexió, registràvem els primers dominis pels nostres clients, facilitàvem servei de correu electrònic i programàvem pàgines web en html.

Bitsis evoluciona al llarg d’aquestes gairebé dues dècades i ens actualizem amb el que el mercat demana durant aquests anys: actualment seguim proveint hosting als nostres clients, oferim serveis “al núvol”, realitzem projectes amb llenguatges de programació actuals (Php, Mysql, Jquery) i treballem amb els gestors de continguts i softwares per a la venda online més coneguts (WordPress i Prestashop). A més a més programem la vostra aplicació a mida en entorn web.

Com sempre hem fet durant tots aquests anys, suministrem tot tipus de hardware i realitzem manteniment informàtic i de xarxa a petites i mitjanes empreses del Vallès, Barcelonès, Bages i Maresme.

També tenim presència a les xarxes socials: podeu seguir-nos a Facebook, Twitter i Linkedin.

Hem crescut i perdurat gràcies a la confiança que heu dipositat en nosaltres tots aquests anys: nosaltres volem seguir donant-vos tots aquests serveis i més. I és per això que hem creat aquest web, que s’actualitzarà amb la informació referent a ofertes, productes i serveis que oferim. Esperem que us agradi.