Webmail Owncloud i Act Sync

Els nostres clients poden consultar els seu correus per web si no disposen del seu client de correu habitual.

Desde aqui podreu accedir al vostre correu via web:

horde

Per la sincronització de documents entre el núvol i els terminals que hi accedeixen util.litzem el sistema OWNCLOUD, eina que permet tal sincronització, i que us passem a explicar.

Servei al núvol OWNCLOUD

Owncloud és un servei d’allotjament d’arxius multi-plataforma en el núvol. El servei permet als usuaris emmagatzemar arxius en línia, sincronitzar-los entre ordinadors i compartir-los amb     d’altres usuaris del servei.

El client d’Owncloud permet als usuaris deixar qualsevol arxiu en una carpeta predeterminada. Aquests arxius se sincronitzen al núvol i a tots aquells ordinadors que tinguin instal·lat el client d’Owncloud. Els arxius dins la carpeta predeterminada poden ser compartits amb d’altres usuaris o bé ser accedits des de la pàgina web del servei Owncloud. A més a més, els usuaris poden pujar fitxers al servidor i descarregar-los directament a un ordinador a través d’un navegador web.

Client d’Owncloud totalment gratuït per plataformes Windows, MAC OS X.

I per últim també podreu contractar  el servei anomenat  Exchange ActiveSync.

Es un protocol de client que permet sincronitzar un dispositiu mòbil o fixe  amb una bústia de correu de Exchange.

Que permet aquest protocol, doncs tenir sincronitzats, tant la bústia de correu, l’agenda i els contactes que es tinguin al client Microsoft Outlook  amb diferents dispositius mòbils com  Smartphones, tablets, portàtils o Torres.

Aquest servei Exchange ActiveSync tant sols es compatible amb productes office 2013 o superior.

Demaneu informació aqui